Bikeline "Made in Germany"


Professionele onderhouds- en verzorgingsproducten voor de fiets

Je hebt deelgenomen aan onze TUNAP zomeractie...

Ben jij ook een fietsfanaat?

Dan kan je niet om deze professionele onderhoudsset voor je fiets heen. De set bevat 3 topproducten die je tweewieler in optimale conditie houden:

Fietsreiniger P20

TUNAP_Sports_P20_Fahrradreiniger_klein

TUNAP Sports Fietsreiniger P20 verwijdert straatvuil, stof, modder en hardnekkige korsten. Geschikt voor carbon, aluminium, chroom en geanodiseerde onderdelen.

Gebruik:
Voor de behandeling de fiets met water afspuiten om het grove vuil te verwijderen. Vervolgens helemaal met de TUNAP Sports Fietsreiniger P20 inspuiten en 5-6 minuten laten inwerken. Indien nodig hardnekkig vuil met een spons of borstel verwijderen. Tot slot de fiets nogmaals grondig met water afspoelen.

Inhoud: 1000ml

Aandrijvingsreiniger W61

TUNAP_Sports_W61_Antriebsreiniger_klein

TUNAP Sports Aandrijvingsreiniger W61 verwijdert oude olie, zand, en hardnekkig vuil van de gehele aandrijving (ketting, cassette, tandwielen, etc.). Het (afneembare) borsteltje maakt een perfecte mechanische reiniging mogelijk. Zeer geschikt om vuil uit nauwe tussenruimtes te verwijderen.

Gebruik:
Het borsteltje op de ketting, cassette of tandwielen zetten, de sproeikop lichtjes indrukken en terwijl de pedalen draaien. De onderdelen worden door de beweging vanzelf gereinigd. Bij hardnekkig vuil nogmaals inspuiten en de reiniger laten inwerken. Daarna de reiniging herhalen.

Inhoud: 300ml

Kettingsmering W62

TUNAP_Sports_W62_Kettenschmierung_klein

TUNAP Sports Kettingsmering W62 beschermt de gehele aandrijving (ketting, cassette, crankstel, etc.) optimaal tegen slijtage en corrosie. TUNAP Sports Kettingsmering W62 vermindert wrijving en verhoogt zo de levensduur en de goede werking. Geschikt voor alle weersomstandigheden.

Gebruik:
Droge en gereinigde onderdelen lichtjes inspuiten, laten ventileren en overblijvende olie met een droge doek afvegen.

Inhoud: 100ml

 

Ontvang hier je gratis TUNAP SPORTS onderhoudsset

Actie geldig van t/m 31 augustus 2016. De onderhoudsset is leverbaar zolang de voorraad strekt. Voor deze actie gelden de TUNAP Benelux algemene verkoopsvoorwaarden.


Door je deelname aan de actie kom je automatisch in aanmerking om dit mooie ASTANA fietsshirt te winnnen, persoonlijk gesigneerd door de Tourwinnaar 2014, Vincenzo Nibali! Dit unieke shirt verloten wij aan het einde van de actieperiode onder de deelnemers aan deze actie. De winnaar wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. 

 Shirt_Nibali_klein